. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA PACIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
ISTORIC MEDICAL
. 05
EVOLUTIE
. 06
MANOPERE SI TRATAMENTE
. 07
PLAN DE TRATAMENT
. 08
FISA MEDICALA
. 09
AGENDA DE PROGRAMARI
. 10
IMAGISTICA
. 11
LABORATOR
. 12
DIAGNOSTICARE
. 13
CONTRACTE CAS
. 14
VANZARI
. 15
STOCURI
. 16
CONTABILITATE PRIMARA
. 17
SITUATIE FINANCIARA
. 18
PUBLICITATE SI MARKETING
. 19
CONTROL ACCES
. 20
RAPOARTE
. 21
STATISTICI
 
SUPORT
DOWNLOAD
 
 

Bril

Med

Briliant Technologies Group

software profesional pentru clinici medicale si spitale


 

      BrilMed Professional  reprezinta solutia software completa pentru clinici medicale si spitale, oferind in permanenta utilizatorilor, un control complet asupra activitatilor desfasurate in cadrul clinicii, reducand in mod semnificativ timpul acordat acestora.

      Folosind BrilMed Professional veti aduce un plus de excelenta in serviciile medicale oferite, acest lucru reflectandu-se in mod evident in gradul de multumire a pacientilor dumneavoastra.

      Cu ajutorul BrilMed Professional veti putea urmari situatia pacientilor, a manoperelor si a tratamentelor efectuate, a programarilor, a situatiei financiare a fiecarui pacient in parte si veti putea tine evidenta gestiunii, a salaratilor, a facturarii si a incasarilor intregii clinici.

     De asemenea prin sistemul de rapoarte si statistici existent, cu BrilMed Professional veti fi in permanenta la curent cu situatia clinicii si veti avea la dispozitie o serie de documente necesare pentru satisfactia pacientilor si pentru indeplinirea obligatiunilor legale.

      Creat de o echipa de profesionisti in domeniu, formata deopotriva din tehnicieni, manageri si personal cu experienta, BrilMed Professional reprezinta unealta de baza in informatizarea clinicii dumneavoastra asigurand o securitate maxima a fluxului de informatii si o micsorare considerabila a volumului de munca necesar birocratiei din acest domeniu.

citeste mai multe >>
 

 

      Creat pentru a acoperi nevoile oricarui tip clinica medicala sau spital, BrilMed vine in intampinarea cerintelor fiecarui client prin varianta sa completa de distributie Professional completata cu modulele Enterprise, Marketing, Interactive, Online, PACS si ID reusind sa ofere solutia ideala pentru fiecare tip de afacere.

 
BrilMed Enterprise   BrilMed Marketing
 
      Modulul Enterprise reprezinta unealta suprema in controlul afacerii de la distanta si in centralizarea datelor la nivel global, oferind managerilor posiblitatea de a  lua decizii in timp real.         Modulul Marketing ofera posibilitatea crearii de campanii de marketing prin SMS, Email si Telefon, astfel aducand pacienti noi si tinand pacientii actuali informati, multumiti si dornici de a primi mai mult.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilMed Interactive   BrilMed Online
 
      Modulul Interactive transforma orice calculator intr-o receptie interactiva si un sistem interactiv de informare pentru pacienti, oferind informatii despre serviciile oferite si despre contul pacientului.         Modulul Online reprezinta legatura dintre afacerea dumneavoastra si mediul Web, putand oferi astfel vizitatorilor o platforma rapida de a se informa, de a cumpara si de a face programari.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilMED PACS    BrilMED ID
   
      Modulul PACS permite arhivarea si stocarea imaginilor preluate de la aparatura medicala de radiologie, in format DICOM.          Modulul ID permite controlul intregului flux de persoane din cadrul clinicii, prin intermediul cardurilor sau bratarilor de identificare.

citeste mai multe >>

   citeste mai multe >>
     
BrilMED HR    
   
       Modulul HR permite calculul automat al salariului fiecarui angajat, in functie de procentele stabilite si de bonusarile acordate.    

citeste mai multe >>

 

 


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro